Në Botërorin e basketbollit në konkurrencën e femrave ka ndodhur një skenë e pabesueshme.

Marketing

Incidenti ndodhi pas ndeshjes mes Serbisë dhe Malit të Zi, në Botërorin që po mbahet në Australi.

Ndeshjen e fitoi Serbia, por shfaqja kryesore ishte pas lojës, pasi dy basketbolliste të Malit të Zi, u përfshinë në një rrahje, teksa kamera kapi incidentin, përderisa po xhironte intervistën e një basketbollisteje serbe.

Marketing