Njerëzit e pavaksinuar duhej të prisnin një kohë të gjatë para se të lejoheshin të ktheheshin në të gjitha dyqanet. Ata e përdorën mirë këtë të shtunën.

Marketing

Pazari i parë i shtunën pas përfundimit të rregullave 2G në dyqane, i cili u shpall nga shoqata tregtare si “Dita e Tregtisë”, tejkaloi çdo pritshmëri, transmeton albora.ch.

Në mbarë vendin, shitësit austriakë regjistruan rreth një të pestën frekuencë më të lartë të klientëve dhe kështu shitje mbi mesataren në krahasim me të shtunat e mëparshme të blerjeve në 2022.

Në disa vende kishte radhë para dyqaneve, veçanërisht aty ku jepen zbritje bujare për ditën e Shën Valentinit./albora.ch/

Marketing