Një 22-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia italiane si shpërndarës i lëndëve narkotike.

Marketing

Kapja e tij është bërë mbrëmjen e së enjtes në rrugën Cesolelle në Curti ku u ndalua në një Nissan Micra XG ndërsa ishte duke i dhënë një dozë një blerësi.

22-vjeçari shqiptar mësohet se ishte me letra të rregullta në Itali.

Sapo u ndez policia kaloi në aksion, blerësi u largua dhe 22-vjeçari shqiptar u bllokua dhe u kontrollua.

Atij iu gjetën 15 doza kokainë me peshë 5.6 gram, të fshehura në një ndarje të krijuar posaçërisht në një cigare elektronike të zbrazur nga qarku elektrik, përveç shumës prej 140 eurosh. 

Pas kontrollit të shtëpisë në rrugën Matteotti në Macerata Campania, agjentët gjetën një mbështjellës kokaine me peshë 35 gram, një peshore precize dhe material të përshtatshëm për paketimin e dozave si dhe një shumë prej 950 eurosh, me sa duket të ardhura nga aktiviteti i tregtimit të drogës. 

I riu shqiptar u arrestua për posedim të paligjshëm të lëndëve narkotike me qëllim trafikimin e drogës. 

Në pritje të procedurës shumë të drejtpërdrejtë, zëvendësprokurorja Carmen D’Onofrio urdhëroi arrest shtëpiak.

Marketing