E dëgjoni tekstin e një kënge të vjetër popullore që thoshte: “Nuk martohem dhe nuk kujdesem për veten”? Epo kjo këngë i shkon për shtat përfaqësuesve të zodiakut të mëposhtëm, të cilët dëgjojnë “martesë” dhe ikin. Fjala “angazhim” nuk i tingëllon mirë në vesh, pasi preferojnë lirinë e tyre.

Marketing

Shenjat e mëposhtme nuk kanë frikë nga vetmia, rutina i lodh dhe u pëlqen të kalojnë kohë me veten e tyre. Ata nuk do ta sakrifikonin pavarësinë e tyre për asgjë, prandaj u duhet një kohë e gjatë si single.

Shihni cila është:

Virgjëresha

Duke i kushtuar shumë vëmendje detajeve (dhe çdo të mete që ka partneri i tyre), Virgjëreshat vështirë se do të martohen. Partneri i tyre do kalojë shumë prova derisa të arrijë të zërë një bazë të fortë në zemrën e tyre. Pastaj ndoshta një njoftim më formal për marrëdhënien e tyre. Ata gjithmonë kanë në mendje një plan, nga i cili nuk devijojnë asnjëherë dhe nuk lejojnë që asgjë t’ua prishë programin. Martesa mund të jetë një shpërqendrim i madh, kjo është arsyeja pse ata e shmangin atë.

Shigjetari

Përfaqësuesit aventurierë të zodiakut e shohin martesën si një burg. Ata besojnë se përditshmëria do t’i lodhë dhe do t’i zërë në kurth. Shigjetarët duan lirinë. Të dinë se mund të nisen për një udhëtim në çdo kohë, qoftë edhe të shkurtër. Edhe nëse janë në një lidhje, nëse kjo u krijon mjaftueshëm shqetësim dhe ankth në përditshmërinë e tyre, nuk do ta marrin më seriozisht. Ata e duan pavarësinë e tyre dhe nuk e sakrifikojnë atë për askënd dhe asgjë.

Ujori

Ujori kujdeset shumë për të tjerët. Ata përpiqen të gjejnë një zgjidhje për problemet e tyre dhe t’i ndihmojnë, si rrjedhojë e lënë veten pas. Megjithatë, ata e duan jetën beqare dhe e kanë të vështirë të ndahen, për këtë arsye përdorin shembuj të krizës në martesa, për të shmangur angazhimin e tyre.

Marketing