Rita Ora ka nënshkruar një marrëveshje globale regjistrimi me BMG që i jep asaj pronësinë e të gjitha regjistrimeve kryesore të ardhshme.

Marketing

Ylli e njoftoi lëvizjen në Instagram, duke thënë se ishte fuqizuese të dinte se ajo kishte në kontroll muzikën e saj, transmeton albora.ch.

Nënshkrimi me BMG e vendos Orën përkrah artistëve si Kylie, KSI dhe Run The Jewels, të cilët gjithashtu kanë zgjedhur të dalin nga ekosistemi kryesor i etiketave.

Ora ishte nënshkruar më parë me Atlantic Records, ku shënoi 10 hitet më të mira, duke përfshirë Anywhere dhe Let You Love Me./albora.ch/

Marketing