Rekordi i mëparshëm në janar u mat më 12 janar 1993 në Lucern, kur ishte 19.4 gradë Celsius. Ishte 20.9 gradë në Delémont të dielën. Gjithsej 36 stacione matëse matën temperaturat maksimale lokale në ditën e Vitit të Ri.

Marketing

Temperatura rekorde janë matur në anën veriore të Alpeve në Zvicër dhe Lihtenshtajn në ditën e parë të vitit 2023.

Në qytetin e vogël verior të Zvicrës, Delémont dhe kryeqytetin e Lihtenshtajnit, Vaduz, u matën sot mbi 20 gradë Celsius, njoftoi Meteonews.

Rekordi i mëparshëm në janar u mat më 12 janar 1993 në Lucern, kur ishte 19.4 gradë Celsius. Ishte 20.9 gradë në Delémont të dielën. Gjithsej 36 stacione matëse matën temperaturat maksimale lokale në ditën e Vitit të Ri.

Marketing