Siç raportoi së fundmi The Local , ka mungesë të personelit të kualifikuar në Zvicër për të plotësuar pozicionet e disponueshme.

Marketing

Por jo në kryeqytetin Valais të Sionit, i cili “angazhoi” katër dele – Ada, Bella, Athéna dhe Victoire – për të prerë barin në parqet e qytetit.

“Këto kafshë do të përdoren për mirëmbajtjen e parcelave të caktuara”, njoftuan autoritetet komunale.

Kjo është një situatë e favorshme për të gjithë të interesuarit: delet do të ushqehen, bari do të pritet dhe zhurma e kositësve elektrike të barit do të eliminohet.

Qyteti shtoi se katër delet “janë shumë të shoqërueshme”.

Foto: Pixabay / Ilustrim

Marketing