Pas rritjes së kostove të mirëqenies, Këshilli Federal i Zvicrës ka paraqitur një propozim për të ulur shumat e paguara për emigrantët jo-BE në Zvicër, raportoi RTS.

Propozimi ka për qëllim emigrantët nga përtej shteteve të BE-së dhe EFTA-s, të njohur si shtetas të vendeve të treta.

Pagesat më të ulëta do të zbatoheshin gjithashtu për anëtarët e familjes pa shtetësi zvicerane, të BE-së ose EFTA-s dhe për këtë arsye do të preknin ata që mbërrijnë sipas marrëveshjeve të bashkimit familjar, por jo ata që njihen zyrtarisht si refugjatë./albora.ch/

Marketing
Marketing