Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare.

Marketing

Lajmin e ka bërë të ditur Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Hekuran Murati.

Postimi i plotë:

Dhe, më në fund, përmbushet në tërësi njëri nga premtimet kryesore të Qeverisë sonë.

Nga tani e tutje, të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare mund të përfitojnë nga shtesat mujore për fëmijë. Qeveria për Familjet.

Marketing