Duke filluar nga sot, të hënën më 7 shkurt, është e mundur të hysh në komunën e qytetit të Luganos pa pasur nevojë për të bërë një takim, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Marketing

Duke qënë se pandemia në Zvicër nga dita në ditë rastet dhe të infektuarit janë në ulje, Lugano tashmë lejon qytetarët në ambientet shtetërore.

Kjo është pozitive për qytetarët pasi nuk do duhet të presin nëpërmjet internetit për të zgjidhur çdo problem që ata kanë.

Orari dhe numrat e telefonit të banakut mund të konsultohen në faqen e internetit www.lugano.ch

Konfirmohet vetëm detyrimi për të bartur një maskë në hapësirat e brendshme të ndërtesave administrative dhe për të vëzhguar masat e distancimit shoqëror./albora.ch/

Marketing