Ministria e Industrisë, Ndërmarrësish dhe Tregtisë ka publikuar çmimin e ri për karburante, e cila do të vlejë për 24 orë, me fillim nga 10:00, njofton Klankosova.tv.

Marketing

Sipas ministrisë, çmimet maksimale për derivate do të jetë si në vijim:

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.79  €  për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.76  € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër.

Marketing