Rëndësia e larjes së dhëmbëve është thelbësore për të parandaluar dhimbjen e dhëmbëve tek fëmijët.

Marketing

Me ndihmën e kësaj mase ditore, ne ruajmë higjienën dentare të fëmijëve tanë. 

Ne gjithashtu reduktojmë potencialin për rritjen e baktereve.

Për këtë arsye, është e rëndësishme që prindërit të jenë të sigurt për të promovuar pastrimin e duhur të dhëmbëve.

Dhe sigurisht, prindërit duhet të kenë të gjitha materialet e nevojshme dhe të konsultohen me dentistin e tyre për nevojat e veçanta të fëmijëve të tyre.

Këto mund të përfshijnë pastë dhëmbësh të veçantë ose furçë dhëmbësh..

Marketing