Probleme në trafikun herët në mëngjes! Për shkak të një mosfunksionimi të kutisë së sinjalit, linja e metrosë U1 duhet të kalojë mbi një trase.

Marketing

Për shkak të një mosfunksionimi të kutisë së sinjalit, trenat në linjën U1 ndërmjet stacioneve Donauinsel dhe Kaisermühlen, VIC kalojnë përmes platformës 2. Sipas Wiener Linien, ndërprerja pritet të zgjasë deri në orën 9:00 të mëngjesit. Gazetari i lexuesve Gianluca raporton në bisedën ” Sot ” se ndërprerjet masive filluan rreth orës 8:15 të mëngjesit.

Marketing