Televizioni “NEXTA”, ka publikuar pamje ku shihet ndërtesa e Shërbimit të Sigurisë së Ukrainës në Chernigov duke u djegur.

Marketing

Sot është dita e dytë kur presidenti rus, Vladimir Putin ka vendosur që të ndërhyjë ushtarakisht në Ukrainë me qëllim të pushtimit.

Ndërkohë, bota Perëndimore ka dënuar agresionin rus dhe ka vendosur sanksione ndaj Rusisë dhe Putinit me qëllim të parandalimit./albora.ch/

Marketing