Personat e lindur në këto shenja të zodiakut thjesht adhurojnë paratë dhe gjithçka që ajo sjell, ndaj me të drejtë konsiderohen si materialistët më të mëdhenj. Për ta, pasuritë materiale janë më të rëndësishme se njerëzit.

Marketing

Demi

Demat i vlerësojnë shumë paratë. Ata punojnë aq sa duhet për ta fituar atë dhe kur fitojnë mjaftueshëm, u pëlqen të përballojnë gjëra luksoze. Edhe pse janë gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar, demat nuk u pëlqejnë huatë. Ndonjëherë ata përpiqen të blejnë lumturinë e tyre, gjë që është iluzore.

Bricjapi

Paratë e Bricjapit dhe gjithçka që zotërojnë çmimet mbi të gjitha. Ata janë shumë punëtorë dhe të gatshëm të punojnë shumë për të realizuar ëndrrat e tyre. Megjithatë, duke blerë rroba dhe gjëra të vogla, ata përpiqen të kurojnë problemet e tyre personale dhe të bëjnë veten të lumtur, gjë që është e pamundur.

Luani

Të lindurit në shenjën e Luanit që në moshë të vogël ëndërrojnë pasuri. Ata gjithmonë blejnë më të mirën dhe e duan jetën në këmbë. Kur bëhet fjalë për marrjen e parave, nuk e kanë të vështirë të bëjnë disa punë për të pasur gjithçka që duan. Ata janë shumë ambiciozë dhe janë hedonistë të mëdhenj.

Marketing