Një organizatë bamirëse në Dublin ka shpenzuar katër vitet e fundit duke riatdhesuar monedhat jo euro për të mbledhur para për pajisje mjekësore që shpëtojnë jetë për fëmijët.

Marketing

“Koins for Kids” u themelua nga Liam Duggan dhe ka një ekip prej katër vullnetarësh që kanë mbledhur fonde në Dublin dhe në mbarë vendin, transmeton albora.ch.

Ata po mbledhin para për një skaner të ri pediatrik MRI për Spitalin Kombëtar të Fëmijëve, i cili vlerësohet të kushtojë rreth 1 milion euro.

Organizata bamirëse ka mbledhur zyrtarisht 260,000 €, por ata kanë një bankë të madhe monedhash ende për t’u riatdhesuar./albora.ch/

Marketing