Kuvendi i Kosovës nuk e ka kaluar Projektligjin për tërheqjen e 30 përqind të mjeteve nga Trusti, raporton Ekonomia Online.

Marketing

48 deputetë kanë votuar për projektligjin, 57 kundër dhe 1 ka abstenuar. Në sallë ishin të pranishëm 102 deputetë.

Projektligji për tërheqjen e Trustit ishte në rend dite edhe në seancën e djeshme, por pas mbylljes së punimeve shkaku i mungesës së kourumit, kjo pikë u shtye për seancën e sotme.

Ky projektligj u propozua nga deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu.

Marketing