Marketing

Një njësi speciale sulmoi apartamentin e gabuar në Gjermani dhe zgjoi një student nga gjumi. Ai u përlesh për tokë dhe u lidh ku më pas doli se ishte një gabim.

E gjitha ndodhi si në film kur një student (28) nga Essen në Gjermani u befasua në gjumë më 25 janar nga një njësi speciale e policisë gjermane.

Zhurma u bë në mes të natës. Figura të maskuara fillimisht godasin derën dhe më pas sulmojnë banesën e 28 vjeçarit. Personat e armatosur e nxjerrin nga shtrati, e hedhin të befasuarin në tokë dhe e lidhin. Vetëm atëherë rezulton se SEK është në apartamentin e gabuar.

Në fakt, ata duhet të kishin shkuar te fqinjët. Prindërit e një nxënësi kishin bërë denoncim ndaj tij pasi thanë se ishin kërcënuar me pistoletë nga ai. Ai duhej të arrestohet nga SEK dhe se njësia speciale duhet të kishte sulmuar banesën e tij.

Në vend të kësaj, ata goditën derën e studentit. Ai ishte i frikësuar për vdekje dhe vetëm ankonte gjatë gjithë kohës:

Ju lutem mos qëlloni!”, shpjegon avokati i studentit, raporton “WDR”. Ai ende vuan. “Ai është ende i frikësuar dhe mezi fle. Nëse dikush qëndron pas tij, ai do të trembet, “vazhdoi avokati i tij.

Tani ai po i nënshtrohet psikoterapisë në mënyrë që të mund të procedojë ngjarjen.

Ai u lëndua në operacionin SEK, nuk shihte mirë me njërin sy për një kohë. I është prekur edhe këmba, por thuhet se Policia nuk u interesua për të. Askush nuk e çoi në spital. /blick/

Në lidhje me akuzat e rënda, policia e Essenit thotë se nuk u konstatuan të lënduar pas dërgimit të studentit. Dhe sigurisht që do të riparohet edhe dera që u shkatërrua. Ata gjithashtu i kërkuan falje burrit. Por pikërisht kjo e lë pa fjalë 28 vjeçarin. Ai mori një kupon Amazon. Dhe vlen 50 euro. Për gjermanin kjo quhet një paturpësi dhe se ai kërkon dëmshpërblim pesëshifror./albora.ch/

Marketing