Një vdekje dhe 483 raste pozitive janë shënuar gjatë 24 orëve të fundit si pasojë e Covid-19 në Kosovë.

Marketing

Kështu ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë përmes raportit të saj të përditshëm, ku shtohet edhe se të shëruar janë 1.196 persona.

Ndërsa raste aktive janë 4.847.

Marketing