Një surprizë e këndshme dhe goxha emocionuese ka pasur mbremë enkas për Xhulin.

Marketing

Ajo u ftua për të shkuar në dhomën e rrëfimeve, Xhuli aty ka gjetur vëllain e saj.

Takimi në mes të motrës e vëllait rezultoi të jetë emocionues dhe u mirëprit shumë nga Xhuli, e cila dukej më e lumtur se kurrë.

Për detaje tjera, shikojeni videon në linkun e mëposhtëm.

Albora.ch

Marketing