Secilit ju ndodh që ndonjëherë ta teproni me ushqim.

Marketing

Por ky veprim mund të ju shkaktoj më pas edhe shumë probleme.

Kur hani shumë:

Stomaku juaj trazohet

Rritet temperatura e trupit tuaj

Formohen shumë gazra brenda stomakut

Ndjejeni të shqetësuar…

dhe trullosur

Nervozoheni, irritoheni dhe nuk mund të përqendroheni

Madje papritur keni një bark të madh sikurse kur pini birra

Marketing