Një 56-vjeçar shqiptar i cili punonte dhe jetonte në Itali, është aksidentuar gjatës dhe për fat të keq ka ndërruar jetë në spital.

Marketing

Viktima Zaim Jacaj, kishte emigruar 20 vite më parë në shtetin italian ku jetonte sëbashku me gruan dhe dy djemtë.

Shqiptari po rregullonte një problem me ujin në një dyqan, por ra nga shkalla duke  marrë dëmtime të rënda.

Marketing