Në botën e dominuar nga meshkujt e menaxhimit të showbiz-it, superylli Rita Ora është mirënjohëse për armën sekrete që ka pasur gjatë gjithë karrierës së saj të jashtëzakonshme.

Marketing

Dhe këngëtarja 31-vjeçare e di se fuqia që qëndron pas fronit të saj nuk do ta lërë kurrë poshtë, sepse është motra e saj e madhe.

Rita ka pasur gjithmonë pranë vetes motrën e saj Elenën, qëkur fitoi famë në vitin 2012.

Motrat pranojnë se kur bëhet fjalë për suksesin e Ritës, ato e shohin atë si një “festë ekipi”, edhe pse shumica e njerëzve nuk e kanë idenë se Elena e ndihmon Ritën në rrugëtimin në karrierë.

“Unë jam po aq krenare për suksesin e Ritës sa vetë ajo. Por mendoj se publiku e sheh vetëm reagimin e saj ndaj kësaj”, pranon Elena.

“Elena është vërtet e mirë në mbrojtjen time. Mendoj se është kaq e rëndësishme në këtë industri”, ka thënëyYlli i “Hot Right Now”.

Motrat kanë negociuar marrëveshje filmash, partneritete markash me shtëpi të mëdha të modës si Prada dhe gjithashtu kanë negociuar një sërë kontratash fitimprurëse televizive.

Por dyshja pranoi se ka qenë shpesh një betejë që Elena të merret seriozisht  me menaxhim, në mesin e drejtuesve dërrmues meshkuj të industrisë së showbiz-it.

Elena, e cila ka një diplomë politike, fitoi përvojë menaxheriale përpara se të bashkohej me Ritën në një partneritet biznesi.

“Njerëzit e kanë këtë vizion se si duket dikush në pushtet. Dhe zakonisht është i bardhë dhe mashkull”, tha Elena.

Rita thotë se ka pasur gjithmonë të njëjtët njerëz të besuar rreth vetes në karrierën e saj.

“Përpiqem ta mbaj ekipin tim shumë të vogël. Nuk më pëlqen shumë ndryshimi. Kjo është arsyeja pse unë kam të njëjtin ekip për më shumë se 10 vjet”.

Rita ishte vetëm një vjeç kur prindërit e saj transferuan në Mbretëri të Bashkuar gjatë luftës në Kosovë.

Motrat besojnë se edukimi i tyre është çelësi i partneritetit të tyre të suksesshëm në biznes.

“Unë mendoj se Rita ka qenë gjithmonë shumë e rehatshme duke qenë ai person në qendër të vëmendjes. Unë e vlerësova shumë privatësinë time dhe kështu jam tani. Unë jam një person privat, më i turpshëm”, ka thënë Elena.

Marketing