Ndërkohë që një nënë nga Teksasi mendoi se djali i saj dyvjeçar, Barrett po përdorte telefonin për të luajtur, ai në fakt vendosi të shuante urinë.

Marketing

Dhe kështu Kelsey Burkhalter Golden së shpejti pati një dërgues me 31 cheeseburger në derë.

“Së pari mora mesazhin se porosia ishte vonuar për shkak të madhësisë së saj”, tha Kelsey, e cila në atë moment kuptoi se çfarë kishte bërë djali i saj ndërsa luante me telefon.

Barrett padyshim i kishte sytë më të mëdhenj se stomaku i tij, sepse ai përfundoi duke ngrënë vetëm gjysmën e një cheeseburger, kështu që nëna e tij e postoi historinë në Facebook dhe i ftoi njerëzit ta kontaktonin nëse dëshironin që ajo t’u jepte ushqim.

Porosia e vogëlushit ishte 91,70 dollarë dhe përfshinte një bakshish prej 16 dollarësh që djali zgjodhi për dërguesin.

Marketing