Fisnike Jusufi 33 vjeçare është pronare e autoshkollës Lugina në Wetzikon ZH. Ajo është me origjinë nga Presheva dhe për këtë arsye autoshkollën e saj e ka quajtur me emrin e vendlindjes.

Marketing

Media zvicerane po vazhdon me sukses bashkëpunimin me Albora.ch derisa sot ka publikuar historinë e suksesit të vajzës nga Preshava e cila është një nga instruktoret e para shqiptare të vozitjes në Zvicër. Në Wetzikon ZH ajo zotëron autoshkollën Lugina. Ajo e quajti atë sipas vendlindjes së saj, Preshevës, të cilin e viziton rreth tri herë në vit, shkruan sot blick.ch.

Ajo shpjegon: “Për mua është i rëndësishëm vendlindja, prej nga vjen emri Lugina. Shqiptarët e dinë emrin Lugina, e dinë se do të thotë Presheva”.

Pjesë e shkeputur nga teksti në blick.ch

Albora.ch

Marketing