Në ekipin e përzier, Shtetet e Bashkuara të Amerikës e fituan medaljen e parë të artë në skijim, në disiplinën e stilit të lire, medalja e parë e fituar pas më shumë se një dekadë.

Marketing

Ashley Caldwell, Cristopher Lillis dhe Justin Schoenefeld, arritën të marrin medaljen e parë të artë në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin. Ndërkohë, me medalje të argjendtë triumfoi Kina, kurse Kanadaja me të bronztën.

SHBA-ja nuk kishte marrë medalje në këtë ngjarje që prej vitit 2010-të. /albora.ch/

Marketing