Fenomeni i rrjeteve sociale që e njohin të gjjthë, Linda Morina ka bërë të ditur se është e interesuar të luftoj vullnetarisht në Ukrainë.

Edhe pse nuk është aktive si dikur, Linda Morina poston kohë pas kohe dhe tërheq mjaftë vëmendje tek ndjekësit e saj.

Marketing

E natyrisht që Linda, nuk e ka lënë pa u përfshirë edhe në çështjen e Ukrainës, madje po kërkon të shkojë atje.

Ajo, tashmë është veshur me uniformë ushtarake dhe është gati për luftë./albora.ch/

Marketing