Një defekt teknik në sistemin hekurudhor në Othmarsingen AG shkaktoi kaos të udhëtarëve të premten në mëngjes.

Marketing

Siç raporton SBB, ka pasur ndërprerje në linjën Lenzburg – Cyrih HB, transmeton Albora.ch.

Tani problemi është zgjidhur. Megjithatë, vonesat dhe anulimet e izoluara të trenave duhet të priten ende.

Marketing