Autoritetet shëndetësore në Greqi njoftuan se kanë vendosur të mos bëjnë më raportim ditor të të gjitha rasteve me persona të infektuar nga virusi Covid-19.

Marketing

Në të gjithë vendin do të vazhdojnë testimet për kovidin dhe të gjitha rezultatet do të dorëzohen në ECDC greke, transmeton albora.ch.

Por për rastet e raportuara do të ketë një ndryshim në treguesit e pandemisë dhe mënyrën e evidentimit të tyre. Kështu, do të raportohen vetëm rastet me simptoma të rënda.

Në publik do të bëhen të ditura vetëm rastet e të infektuarve që shtrohen në spital me rëndim të gjendjes./albora.ch/

Marketing