6, 18, 24, 34, 46 dhe dy yjet 3, 12 – këta ishin numrat fitues të shortit të fundit të Euromillions të premten. Meqenëse xhekpoti prej 200 milionë frangash nuk u fitua, ai rritet në 218 milionë franga.

Marketing

“Ka një çmim kaq të lartë rreth tre deri në katër herë në vit,” thotë zëdhënësi i medias Swisslos Willy Mesmer për mediat zvicerane, përcjell Albora.ch. Xhekpoti i Euromillions ka një kufi, i cili aktualisht është 220 milionë euro.

 “Nëse askush nuk fiton 218 milionë franga – ose 217 milionë euro – deri të premten, xhekpoti do të mbetet në këtë shumë derisa dikush të arrijë çmimin e parë”, thotë Mesmer. Kjo mund të qëndrojë në vend deri në katër barazime të tjera.

“Nëse askush nuk i ka shtypur numrat e plotë fitues deri atëherë, shuma do të ndahet në kategoritë e ardhshme të çmimeve”, thotë zëdhënësi i medias Swisslos.

Shanset për të fituar 1:139,838,160

Kushdo që mezi pret të fitojë 218 milionë CHF mund të zhgënjehet: mundësia për të fituar një çmim kryesor është aktualisht 1:139,838,160. Për shkak se Euromillions nuk luhet vetëm në Zvicër, ato mund të jepen edhe në Francë, Irlandë, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Austri, Luksemburg dhe Mbretërinë e Bashkuar.

“Deri më tani ka pasur 42 milionë fitues në Zvicër, por jo të gjithë kanë arritur xhekpotin”, thotë Mesmer. Xhekpoti i fundit në Zvicër u fitua në shkurt 2021 – në atë kohë fituesi me fat mund të fitonte mbi 230 milionë franga.

Shorti i radhës do të bëhet të martën. Çmimi kryesor është 218 milionë franga. Këshillat mund të dorëzohen deri të martën në orën 19:30.

Albora.ch

Marketing