Ne të gjithë jemi të zënë në jetë midis punëve, veprave, pastrimit, fëmijëve, çështjeve shëndetësore dhe përgjegjësive të tjera. Lidhja dhe komunikimi janë thelbësore për të mbajtur një marrëdhënie.

Marketing

Më poshtë gjeni 7 gjërat që çiftet e lumtura i bëjnë çdo natë:

1.Tregojnë një ngjarje qesharake që ka ndodhur në të kaluarën

Një studim në vitin 2006 tregoi se çiftet që rikujtuan një situatë të kaluar, gjë që ishte qesharake, treguan kënaqësi më të lartë në marrëdhënie që shkuan përtej përmirësimit të humorit nga e qeshura.

2.Secili tregon ditën e vet

Ndonjëherë çiftet nuk kanë kohë të ndajnë shumë për ditën e njëri-tjetrit deri në kohën e gjumit. Mund të ketë fëmijë që të kujdesen, darkë për të bërë, ose angazhime të tjera. Bërja e një përpjekje të sinqertë për t’iu qasur partnerit tuaj në lidhje me ditën tuaj mund të ndihmojnë në lehtësimin e stresit, si dhe ta bëjnë botën e tyre të punës të mos duket aq keq.

3.Diskutimet dhe përleshjet i mbajnë jashtë dhomës

Dhoma gjumi duhet të jetë shenjtërorja juaj larg jetës së përditshme, një vend që të dy e dini se mund të mblidheni dhe thjesht të jeni me njëri-tjetrin. Jo vetëm që argumentet duhet të zgjidhen para se të shkoni në shtrat, por ato duhet të zgjidhen jashtë dhomës së gjumit.

4.Bëjnë dicka të thjeshtë që do të thotë shumë për partnerin

Në të vërtetë janë gjërat e vogla në jetë që mund t’i tregojnë dikujt se janë të veçantë, të rëndësishëm dhe të dashur. Përgatitja e tenxhereve të kafesë, bërja e drekës për punën e ditës dhe shumë gjëra të tjera që lehtësojnë jetën e partnerit.

5.Ndajnë përgjegjësitë ndaj fëmijëve gjatë natës

Partneri juaj gmund të jetë në shtëpi vetëm në disa netë të caktuara. Dhënia e një partneri tjetër pushim për t’i lejuar ata të bëjnë diçka për veten e tyre tregon dhembshuri, mirëkuptim dhe ndarje në përgjegjësi.

6.Puthjet në ballë

Kur njëra partner tashmë është në gjumë në kohën që tjetri është në gjendje të shkojë në shtrat, një puthje e ëmbël e ballit është e vogël. Ajo tregon një përkujdesje të thellë, dashuri dhe dëshirë për t’u lidhur.

7. Dhënia e një komplimenti

Të gjithë duhet të dëgjojnë se janë vlerësuar, po bëjnë një punë të mirë, duken tërheqëse, ishin mbështetëse ose diçka pozitive në lidhje me ditën e tyre. Jepni komplimentet lirshëm.

Marketing