Astrologjia flet shumë për tiparet, dhe tregon se cilat shenja e shijojnë veçanërisht rolin e burrit…

Marketing
  1. Demi

I besueshëm, i sinqertë dhe romantik, Demi di si ta mbajë gruan e tij të lumtur dhe të dashur. Ata janë gjithmonë në kërkim të stabilitetit në marrëdhënie dhe kjo është ajo që vlerësojnë më shumë. Do të ndiheni gjithmonë të dashur dhe të mbrojtur me ta dhe ata do t’ju përkëdhelin me dashurinë e tyre deri në fund. Ai do të jetë gjithmonë pranë jush dhe do të kujdeset për ju. Me ta nuk do ju mungojë kurrë vëmendja.

  1. Luani

Mashkulli Luan është besnik deri në thelb dhe ka shumë, madje shumë mirëkuptim. Atij i pëlqen të admirojë partneren e tij dhe ta mbulojë me vëmendje dhe dashuri. Luanët do ta përkëdhelin gruan e tyre duke i blerë shumë dhurata, duke përgatitur surpriza të bollshme për të dhe duke planifikuar udhëtime së bashku. Gratë mbështesin partnerin e tyre Luan në çdo gjë.

  1. Gaforrja

Janë njerëz familjarë dhe duan të kalojnë kohë me gjysmën e tyre më të mirë duke i treguar dashurinë e saj të madhe. Janë emocionalë dhe kur janë të martuar duan pafund. Pëlqejnë më shumë të tregojnë dashuri dhe të kalojnë kohë me partneren e tyre, duke e bërë atë të lumtur dhe të dashur. Janë zemërmirë dhe do të bënin gjithçka për ta bërë të lumtur partnerin e tyre të jetës.

  1. Peshqit

Kësaj shenje të zodiakut i pëlqen të kënaqë dhe t’i bëjë të tjerët të lumtur. U kushtojnë vëmendjen më të madhe grave të tyre dhe ajo është prioritet për ta. Ai do të bëjë gjithçka për ta bërë gruan të lumtur dhe të dashur dhe që ajo të shohë forcë dhe mbështetje tek ata. Njerëzit që dashurojnë shpesh janë një ngushëllim dhe një shpatull për të qarë, shkruan Pink Villa.

Marketing