Çmimet e pronave janë rritur në qiell gjatë muajve të fundit dhe një shtëpi sot kushton pothuajse 30 për qind më shumë se një dekadë më parë, sipas firmës konsulente të pasurive të paluajtshme Iazi.

Marketing

Dhe në disa zona me kërkesë të lartë si Cyrihu dhe rajoni i Liqenit të Gjenevës, çmimet janë dukshëm më të larta.

Ruedi Tanner, president i Dhomës Zvicerane të Brokerëve (CSC) tha se pronarët që po shesin pronat e tyre tani “kanë zgjedhur qartë një kohë të mirë”.

Kërkesa është e tillë që “në shumë rajone, vështirë se ka më oferta në tregun e pronave”, shtoi ai, transmeton The Local.

Foto: Pixabay / Ilustrim

Marketing