Një kuartet motrash me origjinë nga Wisconsin me një moshë të kombinuar prej 389 vjeç iu dha Rekordi Botëror Guinness për moshën më të lartë të kombinuar prej katër vëllezërve e motrave të gjallë.

Marketing

Arlowene Johnson Overskei, 101 vjeç; Marcene Johnson Scully, 99 vjeç; Doris Johnson Gaudineer, 96 vjeç; dhe Jewell Johnson Beck, 93, iu dha titulli kur Rekordet Botërore të Guinness verifikuan moshën e tyre të përbashkët prej 389 vjeç e 197 ditë që nga 22 gushti.

Motrat morën rekordin nga familja Goebel, e cila u verifikua se kishin një moshë të kombinuar prej më shumë se 383 vjet më parë këtë vit.

“Ne jemi ende duke jetuar, dhe kjo është diçka për të festuar”, i tha Gaudineer Madison Daily Leader.

Marketing