Marketing

Një linjë e madhe u formua në aeroportin e Cyrihut të shtunën.

Njëri thotë se duhej të priste në aeroplan për 20 minuta, një tjetër flet për kaos në kontrollin e pasaportave. “Fluturoj shumë shpesh dhe nuk kam përjetuar kurrë diçka të tillë”, thonë për 20 minuta.

Ka gjysmë ore që qëndron në radhë drejt daljes së aeroportit të Cyrihut dhe është vetëm në gjysmë të rrugës.

‘Gjarpri’ është i pafund”, thotë burri.

Të paktën një mijë njerëz kishin ngecur në turmën që lëvizte ngadalë.

Një tjetër skaut i lajmeve shkruan se aeroporti përdor altoparlantët për të treguar “arsye operacionale”. Kaosi mbretëroi në kontrollin e pasaportave.

20 minuta pyeti zyrën e medias në aeroport. Kjo iu referua policisë kantonale në Cyrih, sepse autoriteti është përgjegjës për kontrollin e pasaportave.

Aeroporti nuk kishte asnjë lidhje me të dhe zëdhënësi nuk deshi të jepte ndonjë informacion të mëtejshëm. Policia sqaroi situatën dhe konfirmoi një turmë të madhe njerëzish mes orës 12.30 dhe 13.30.

Bllokimi i trafikut ishte për shkak të disa rrethanave.

“Është fundjavë e udhëtimit dhe kanë mbërritur disa avionë. Për shkak se certifikatat duhej të kontrolloheshin ende, vonesat individuale u grumbulluan për shkak të pasagjerëve të shumtë”, thotë një zëdhënësi.

 “Policia e kantonit hapi menjëherë të gjithë çelësat që mund të hapeshin. Po funksionon sërish tani”, thuhet me tej./albora.ch/

Marketing