Në përgjithësi, 34 milionë CHF financuan 348 projekte në mbarë botën në vitin 2021, të zbatuara nga OJQ-të partnere vendase dhe organizata të tjera.

Marketing

Mbi 8.4 milionë njerëz në 40 vende morën ndihmë, me shumicën e përfituesve që vuajnë nga pasojat e Covid-19, transmeton albora.ch.

Në Zvicër, ndihma lidhur me pandeminë mori formën e ndihmës direkte financiare, si dhe shërbime të tilla si dërgesat në shtëpi ose kujdesi celular.

Krahu humanitar i korporatës zvicerane të transmetimeve dërgoi gjithashtu ndihmë urgjente prej 2 milionë CHF në Haiti pas një tërmeti në gusht. Ai dërgoi ndihmë edhe për të mbështetur popullsinë vendase në Afganistan pas pushtimit të talebanëve në Liban dhe poashtu në Indonezi (pas një cunami)./albora.ch/

Marketing