Studimi i ri i Sigurisë 2022 , i kryer nga Akademia Ushtarake dhe Qendra për Studime të Sigurisë, të dyja bashkëngjitur ETH Cyrihut, vlerësoi shkallën e besimit që publiku zviceran ka në institucionet dhe sektorët e tyre të ndryshëm.

Marketing

Në një shkallë nga një (më e ulëta) deri në 10 (më e larta), këto janë gjetjet e studimit:

  • Policia (7.9)
  • Shkenca (7.8)
  • Gjykatat (7.6)
  • Këshilli Federal (7.3)
  • Ekonomia (7)
  • Parlamenti (6.8)
  • Ushtria (6.7)
  • Partitë politike (5.5)
  • Media (5.4)
Marketing