Ka ndërruar jetë ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Naser Mustafa, nga fshati Kçiq.

Marketing

Pas disa problemeve shëndetësore, ai u kthye në mërgim ku edhe ndërroi jetë.

Kujtojmë se tashmë i ndjeri ishte kthyer nga mërgimi për ta veshur uniformën e UÇK-së dhe për t’i shërbyer atdheut.

Marketing