Prodhuesi koreano-jugor i makinave Hyundai po tërheq 239,000 automjete për të rregulluar një problem me rripat e sigurimit që mund të shpërthejnë dhe të lëndojnë pasagjerët.

Marketing

Hyundai Motor America po tërheq disa modele të Accent 2019-2022, Elantra 2021-2023 dhe Elantra HEV 2021-2022, sipas Administratës Kombëtare të Sigurisë së Trafikut në Autostrada të SHBA (NHTSA).

Automjetet janë tërhequr sepse në rast përplasjeje, rripat e sigurimit të shoferit dhe/ose të pasagjerit përpara mund të shpërthejnë pas aktivizimit dhe të shkaktojnë lëndime.

Si rezultat, u raportuan tre të plagosur, dy në SHBA dhe një në Singapor.

Nëse automjeti me defekt është në listën e tërheqjes, pronarët do të marrin një njoftim tërheqjeje me postë deri më 15 korrik. Mund të shkoj në showroom për të vendosur rripat e rinj falas, njofton Hina.

Pronarët e Hyundai pa garanci gjithashtu kanë të drejtë për riparime nëse makina e tyre tërhiqet.

Marketing