Kafet janë vendi i preferuar i shqiptarëve. Në krahasim me popujt e tjerë të botës, shqiptarët shpenzojnë një pjesë të mirë të kohës së tyre në kafe.

Marketing

Një rast tipik shqiptari ka rënë në sy në një kafe në Francë.

Në murin e lokalit në një tabelë, kishte një njoftim shqip duke ndërgjegjësuar shqiptarët, që nuk mund të rrinë ulur për një orë dhe të porosisin vetëm diçka.

Shqiptari shkruan ndër të tjera ka thënë se: “ Lajmërim apostafat vetëm për shqiptarët.”/albora.ch/

Marketing