Duken të këndshëm dhe të sjellshëm, por kur kthen shpinën, janë në gjendje të thonë gjërat më të shëmtuara, të cilat shpesh nuk kanë të bëjnë me ty.

Marketing

Disa shenja të zodiakut mund të jenë dyfytyrëshe, manipuluese dhe gjykuese. Disa janë të pamundur për t’u kapur në veprim, dhe një gjë është e sigurt – njerëzve të tillë definitivisht nuk mund t’u besohet.

Zbuloni se cilët personazhe i shijojnë më shumë thashethemet e njerëzve të tjerë më poshtë:

Binjakët

Janë një nga shenjat më transformuese të zodiakut. Ata duken miqësorë në shikim të parë, por në fakt janë gati t’ju godasin me thikë pas shpine dhe duan të përhapin thashetheme. Miqtë tuaj po veprojnë para jush vetëm për të zbuluar të gjitha sekretet tuaja.

Akrepi

Nuk mund t’u besohet kurrë. Ata gjithmonë i mbajnë të fshehta synimet e tyre dhe shtiren. Ata thonë gjëra “të ëmbla” në fytyrën tuaj dhe ju bëjnë të besoni se ata vërtet kujdesen për ju. Kini kujdes të mos e mërzitni kurrë Akrepin dhe përpiquni të luani të sigurt me ta.

Peshku

Qëndrimi i tyre varet nga disponimi i tyre. Por askush si një peshk nuk mund të buzëqeshë në fytyrën tuaj, të pretendojë se është miku juaj dhe në të njëjtën kohë të pyesë vetëm se cila është arsyeja pse ai mund të bëjë thashetheme për ju sapo të largoheni. Ata janë të mirë në manipulim dhe arsyeja e transformimit të tyre është se nuk janë në gjendje t’u tregojnë njerëzve personalisht atë që mendojnë, por tashmë u pëlqen të pretendojnë se u pëlqejnë gjërat që i urrejnë fshehurazi. Paaftësia e tyre për të qenë të hapur është ajo që i bën ata hipokritë

Shigjetari

Të lindurit në këtë shenjë zodiakut nuk i pëlqejnë konfliktet. Ata nuk u përgjigjen mesazheve, nuk janë kurrë të qartë në qëllimet e tyre dhe nuk i hapin zemrat dhe e gjithë kjo vetëm për të shpëtuar veten nga grindjet dhe dramat. Ata duan të shmangin konfliktet me çdo kusht dhe për këtë bëjnë sikur i duan njerëzit dhe u bëjnë komplimente të rreme, ndërsa pas shpine flasin për gjithçka dhe për gjithçka. Kur nuk u pëlqen energjia e dikujt, ata tregojnë anën e tyre të keqe.

Foto: Pixabay

Marketing