Kontrollet e policisë dhe anulimi i Festivalit Alba në Cyrih kanë ngritur akuza se komuniteti shqiptar po diskriminohet.

Marketing

Eksperti i migracionit Hilmi Gashi (55), në një inervistë për TV Blick konfirmon: paragjykimet ndaj këtij komuniteti janë ushqyer me dekada.

Intervistën me Hilmi Gashin mund ta ndiqni duke klikuar KËTU.

Foto: Screenshot

Marketing