Në draft orarin e saj për vitin 2023, kompania (SBB) propozon të reduktojë numrin e trenave që qarkullojnë midis disa qyteteve zvicerane.

Marketing

Për shembull, SBB po planifikon të heqë trenat që nisen nga Berna në 7:10 dhe 16:10 dhe nisjet nga Cyrihu në 6:49 të mëngjesit.

Dy lidhjet e mëngjesit në itinerarin Lucern-Zyrich gjithashtu do të eliminohen, së bashku me trenat që vijnë jashtë pikut në pjesë të tjera në Zvicër.

Sidoqoftë, drafti i orarit për vitin 2023 parashikon gjithashtu një zgjerim të trafikut të kohës së lirë gjatë fundjavave, duke përfshirë midis Gjenevës dhe Churit.

Lidhje të reja direkte janë planifikuar gjithashtu në itinerarin Romanshorn-Interlaken. Kjo do të thotë se destinacionet turistike në Bernese Oberland do të lidhen më mirë me Zvicrën lindore dhe zonën e Cyrihut.

Foto: Pixabay

Marketing