Agjencia e statistikave të Kosovës ka bërë të ditur raportin e migrimit të kosovarëve për vitin 2021.

Marketing

Gjatë kësaj kohe janë larguar nga Kosova 42 mijë e 728 qytetarë.

Prej këtij numri prinë komuna e Gjilanit me 4 mijë e 320 qytetarë të cilët braktisën vendin.

Ajo pasohet nga Suhareka, Prizreni, Prishtina, Vushtrria, Malisheva, Gjakova dhe Podujeva.

Qytetarët thanë se arsyeja e këtij migrimi është papunësia.

Marketing