Frutat janë të pasura me vitaminë C, e cila është e rëndësishme për organizmin, ndaj portokallet janë aleati ynë në luftën për shëndetin gjatë ftohjeve dhe virozave.

Marketing

Janë ideale për përgatitjen e ëmbëlsirave të ndryshme, dhe lëngu i verës nga ky frut është një freskim i vërtetë.

I ka pothuajse gjatë gjithë vitit, por ajo që shpesh na shqetëson është heqja e lëvores së saj.

Për çfarëdo që ta përdorni, portokallet duhet të pastrohen ose të qërohen paraprakisht, dhe kjo është shpesh një punë e papërshtatshme dhe shpesh “ngjitëse”. Derisa të kuptoni se si mund ta hiqni atë në punë pa i ndotur duart.

Këtë truk na e ka zbuluar një përdoruese e Instagramit e cila shpesh poston këshilla dhe truke të ndryshme në profilin e saj. Gjithçka që ju nevojitet është një thikë dhe rreth 20 sekonda kohë.

Foto: Pixabay

Marketing