Deri në pesë orë po presin qytetarët për të dalë nga Kosova për në Serbi përmes pikës kufitare Merdar.

Marketing

Kolona të gjata të veturave, sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar (raporti i orës 17:08) dhe pritje deri në gati dy orë ka edhe te pika kufitare Dheu i Bardhë.

Ndërsa, pritje deri në gjysmë orë dhe gati një orë për të dalë nga Kosova janë te pikat kufitare Mutivodë dhe Muçibabë.

Për të hyrë në Kosovë pritjet janë tre deri në pesë minuta.

Marketing