Pas paraqitjes publike ku shkëmbyen puthje e përqafime përpara shumë të pranishmëve në një mbrëmje muzikore ku Fifi performonte, ajo dhe Adisi nuk kanë vonuar shumë as për foton e parë së bashku.

Marketing

Ata kanë publikuar shkrepjen në rrjete të tyre sociale duke plotësuar kështu një dëshirë të fansave.

“Paqe dhe dashuri” – është shprehur këngëtarja e njohur shoqëruar me një emoji që tregon kujdesin ndaj “mësyshit”.

Marketing