Faqja argëtuese zvicerane “Swissmeme” postoi disa foto para dhe pas të Këshilltarëve Federalë.

Komuniteti Tiktok e krahason Anëtarin e Këshillit Federal të Zvicrës Ueli Maurerin me një shqiptar.

Fotot në videon e postuar u përpunuan nga një Faceapp. Përdoruesit panë ngjashmëri me shqiptarët. “Të gjithë duken si shqiptarë…” thotë “Amir Qallaki”. Dhe “Lisa” pyet: “A janë të gjithë nga Kosova?”

Marketing

Edhe këshilltari federal i SVP-së me mëngë këmishë, Ueli Maurer, nuk del jashtë linjës për përdoruesit në këtë krahasim. “Ueli duket si shqiptar”, thotë “bardha.myy”. “Pablo Schmalzer” komenton me emoji duke qeshur: “Ueli eifach Shipi worde”./albora.ch/

Marketing