Era e madhe që mbizotëroj dje një pjesë të madhe të Italisë dhe Zvicres, solli si pasojë dëme të mëdha.

Marketing

Një pjesë e mbulimit të çatisë së Stacionit Qendror të Milanos u shkëput për shkak të erës së fortë, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Teknikët po verifikojnë shtrirjen e dëmit dhe për momentin janë ngritur shtigje për të lejuar pasagjerët të hyjnë e të dalin shëndoshë e mirë nga stacioni.

Era gjithashtu shkuli flamujt e Italisë, Lombardisë dhe Bashkimit Evropian të vendosur mbi hyrjen e Këshillit Rajonal në nëpërmjet Filzit, i cili u rrethua.

Rreth orës 11 ka pasur rreth njëqind ndërhyrje të menaxhuara nga Brigada e Zjarrfikësve të Milanos për shkak të erës së fortë që për disa orë ka qenë duke prekur metropolin Lombard dhe një pjesë të hinterland.

Aktivitetet e shpëtimit shpjegojnë në një shënim Vdf, kanë për qëllim kryesisht heqjen e degëve të pemëve të rrënuara, antenat e kondominiumeve, skelave, kornizave të pasigurta dhe tjegullave.

Në Segrate zjarrfikësit po evakuojnë një çerdhe çatia e së cilës, për shkak të gustave të forta, është copëtuar./albora.ch./

Marketing