Edon Zhegrova, futbollisti i Kombëtares së Kosovës ka komentuar në lidhje me disa futbollistë që i kanë thënë “Jo” reprezentacionit kosovar në futboll.

Marketing

Zhegrova në një postim në llogarinë e tij në Instagram ka shkruar se atij i janë dashur vetëm 10 sekonda për të pranuar Kosovën.

“Vetëm nëse e do dhe e ndjen këtë shtet mund të luani. Unë jam 1000 herë më i mirë, madje nuk mund të krahasohem.

Të gjithë këta lojtarë që nuk e pranojnë Kosovën, mua deshën vetëm 10 sekonda për të pranuar vendin tim, sepse zemra ime rreh këtu, kështu që nëse nuk e doni këtë vend, nuk jeni pjesë e tij.

Kjo është për të gjithë ata që mendojnë se janë dikushi”, ka shkruar Edon Zhegrova në rrjetin social.

Marketing